Agenda 2020

Zaterdag  25 april en zaterdag  2 mei: Verkoop plantgoed

In eigen moestuin aan de slag? Op 25 april en 2 mei verkopen wij biologisch plantgoed: sla, prei, andijvie, aardbeien, courgette, tomaten, pompoenen en nog meer. Op de kraam verkopen we bovendien de eerste oogst: raapstelen, sla, paksoi, radijsjes, rucola en spinazie. We zijn van 10.00 tot 16.00 uur open.

Zaterdag 9 mei: Start van het nieuwe seizoen!

Op 9 mei hebben we een volle kraam met lentegroenten en verkopen we ook biologisch plantgoed. Uiteraard alles op gepaste afstand van elkaar 💚 Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 13 juni: Lekker naar de biotuinders

Half juni vinden wij dat de tuin op z’n mooist is, dus een goed moment voor een open dag! U kunt meedoen aan een rondleiding door de tuinderij; de rondleidingen starten om 12.00 en om 15.00 uur. Natuurlijk zijn er groenten en bessen te koop op de kraam. Van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 12 september: Pompoendag

De tweede zaterdag van september vieren we traditiegetrouw de oogst van de pompoenen. Dit jaar niet alleen met pompoensoep en pompoentaart, maar ook met een concert van het saxofoonkwartet Syrène! Het kwartet speelt om 14.00 uur een zomers programma met muziek van Bernstein, Eisenga, Heppener, Chopin en Gershwin.⁣ Kaartjes (€15) voor deze ‘Garden Sessions’ zijn te reserveren via info@syrenesaxofoonkwartet.nl. Kom, geniet en steun talentvolle musici in dit ongewone jaar!