Agenda 2020

Zaterdag 4 april: Workshop, ontwerp je eigen moes- en kruidentuin

Van 10.00-16.00 uur

Tuinder  Luuk Schouten  leert je hoe je op biologische wijze groenten kunt telen en Agnes Looman legt alles uit over hoe je een kruiden/bloementuin aanlegt.  De workshop bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel. Zo ga je onder andere groenten en kruiden zaaien en topstekken maken. Je krijgt veel praktische tips en  het lesmateriaal met plantschema’s mee naar huis, zodat je direct aan de slag kan. Kosten: €75 inclusief koffie en thee. Wij maken soep, maar neem zelf eventueel boterhammen mee 🙂 Meer info of boeken: 06-44545537 of contact@landgoedgroenten.nl.


Zaterdag  25 april en zaterdag  2 mei: Verkoop plantgoed

In eigen moestuin aan de slag? Op 25 april en 2 mei verkopen wij biologisch plantgoed: sla, prei, andijvie, aardbeien, courgette, tomaten, pompoenen en nog meer. Op de kraam verkopen we bovendien de eerste oogst: raapstelen, sla, paksoi, radijsjes, rucola en spinazie. We zijn van 10.00 tot 16.00 uur open.

Zaterdag 9 mei: Start van het nieuwe seizoen!

Op 9 mei hebben we een volle kraam met lentegroenten. Op de eerste open dag verkopen we ook biologisch plantgoed. Naast de verkoop is er koffie en thee, zelfgemaakte rabarbertaart en rabarberjam, en houdt tuinder Luuk Schouten een rondleiding door de moestuin. Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 13 juni: Lekker naar de biotuinders

Half juni vinden wij dat de tuin op z’n mooist is, dus een goed moment voor een open dag! U kunt meedoen aan een rondleiding door de tuinderij; de rondleidingen starten om 12.00 en om 15.00 uur. Natuurlijk zijn er groenten en bessen te koop op de kraam, en ook koffie en thee met taart. Van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 12 september: Pompoendag

De tweede zaterdag van september staat traditiegetrouw in het teken van de pompoen. Er is pompoensoep en pompoentaart, en we verkopen verschillende soorten pompoenen, van de klassieke oranje Hokkaido tot de Marina di Chioggia. Van 10.00 tot 16.00 uur.