Groentepakketten

>> Voor seizoen 2021 zijn alle abonnementen voor groentepakketten vergeven. Ook de wachtlijst is vol! <<

Wie iedere week een tas vol verse, biologische, lokale groenten wil, kan zich t/m eind september op ons groentepakket abonneren. In een tas zitten verschillende groenten van de tuinderij. Kijk op de oogstkalender voor een indicatie van wat wanneer op tafel komt. Uiteraard loopt het aanbod met het seizoen mee, want alles is van eigen tuin.

U kunt kiezen uit twee pakketten

  • Pakket van €14,00 waarvan u met drie personen ongeveer 3 tot 4 keer kunt eten
  • Pakket van €11,00 waarvan u met twee personen ongeveer 3 tot 4 keer kunt eten
  • Beide prijzen zijn inclusief 9% BTW
  • Als u op vakantie gaat, laat het ons van tevoren weten, en dan betaalt u voor die week/weken niet

Afhalen

Het groentepakket is af te halen op de tuinderij in Maartensdijk, op maandag of woensdag vanaf 12 uur. Bij de aanmelding spreek je een vaste dag af. Als je naderhand wilt wisselen, dan kan dat meestal wel.

Een eigen afhaalpunt?

Als u binnen uw bedrijf, kinderdagverblijf, straat of sportvereniging in Maartensdijk, Bilthoven of De Bilt een groep van 5 of meer abonnees verzamelt, kunnen wij de pakketten iedere week op een vast tijdstip bij u afleveren. Samen een seizoen lang biologische groenten uit de buurt!

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor een proefabonnement van 3 weken of meteen voor een doorlopend abonnement via email, of op de tuinderij bij tuinder Luuk Schouten.

Recepten

Inspiratie nodig voor het koken uit een groentepakket? Kijk eens op Oogst uit eigen tuin (waar u in foto’s en illustraties ook Tuinderij Eyckenstein kunt zien).