Vrijwilligers & stagiaires

Vrijwilligers

Momenteel hebben we geen plek voor nieuwe, vaste vrijwilligers. Waarschijnlijk weer in de herfst 2024 of lente 2025. Meegenieten van deze plek en lekker buiten werken in een ongedwongen en gezellige sfeer? Op een biologische tuinderij als de onze zijn handen om te helpen altijd van harte welkom. Er is genoeg te doen: wieden, planten, oogsten… Groene vingers zijn echt niet nodig – die krijg je vanzelf! We hebben plek op maandag, woensdag en donderdag. Voor meer informatie, mail liesbeth@landgoedgroenten.nl.

Stagiaires

Voor het komende schooljaar hebben we nog plek voor één stagiaire van de Warmonderhof. Tuinderij Eyckenstein werkt met stagiaires van de Warmonderhof. Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, spoelen, bestellingen gereed maken, groenten verkopen, teelten verzorgen op de volle grond en in de grote druivenkas, drie wandelkappen en een kas van 500 m2 die op een kilometer van de tuin is gelegen.

Op de tuin krijg je volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid, maar natuurlijk wel met uitleg en begeleiding. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt samen met de tuinders en een groep betrokken vrijwilligers. Daarnaast is er ook veel aandacht voor het teeltplan, de vruchtwisseling en de financiën.

Neem contact met ons op als je belangstelling hebt en/of wilt komen kijken. Een dag meelopen kan natuurlijk altijd.