Vrijwilligers & stagiaires

Vrijwilligers

Meegenieten van deze plek en lekker buiten werken in een ongedwongen en gezellige sfeer? Op een biologische tuinderij als de onze zijn handen om te helpen altijd van harte welkom. Er is genoeg te doen: zaaien, planten, wieden, helpen met oogsten. Groene vingers zijn echt niet nodig – die krijg je vanzelf! Je kunt een dagdeel of meerdere dagdelen in de week komen, liefst op vaste dagen, maar schuiven kan altijd.
We hebben momenteel plek op maandag, woensdag en donderdag. Als je belangstelling hebt, aarzel dan niet: kom eens kijken en/of neem contact met ons op: liesbeth@landgoedgroenten.nl.

Stagiaires

Tuinderij Eyckenstein heeft vanaf juli 2021, voor het schooljaar 2021–2022, nog plaats voor 2 stagiaires van de Warmonderhof. Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, spoelen, bestellingen gereed maken, groenten verkopen, teelten verzorgen op de volle grond en in de grote druivenkas en drie wandelkappen. Daarnaast is er ook veel aandacht voor het teeltplan, de vruchtwisseling en de financiën.

Op de tuin krijg je volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid, maar natuurlijk wel met uitleg en begeleiding. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt samen met de tuinders en een groep betrokken vrijwilligers.

Als stagiair(e) op Tuinderij Eyckenstein kun je leren en ervaren hoe het is om biologisch tuinder te zijn. Neem contact met ons op als je belangstelling hebt en/of wilt komen kijken. Een dag meelopen kan natuurlijk altijd.