Vrijwilligers & stagiairs

Vrijwilligers

Dankzij een grote aanloop van vrijwilligers in 2020 en 2021, hebben we op het moment helaas geen plek voor nieuwe mensen. Zodra er weer ruimte is, vermelden we dat hier.

Stagiaires

Tuinderij Eyckenstein heeft vanaf juni 2021, voor het schooljaar 2021–2022, nog plaats voor 3 stagiaires van de Warmonderhof. Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, spoelen, bestellingen gereed maken, groenten verkopen, teelten verzorgen op de volle grond en in de grote druivenkas en drie wandelkappen. Daarnaast is er ook veel aandacht voor het teeltplan, de vruchtwisseling en de financiën.

Op de tuin krijg je volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid, maar natuurlijk wel met uitleg en begeleiding. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt samen met de tuinders en een groep betrokken vrijwilligers.

Als stagiair(e) op Tuinderij Eyckenstein kun je leren en ervaren hoe het is om biologisch tuinder te zijn. Neem contact met ons op als je belangstelling hebt en/of wilt komen kijken. Een dag meelopen kan natuurlijk altijd.